La Mostra de Bonsai de Sant Cugat es fa gran en públic, espais i activitats


  • Comparteix:

Més de 30 bonsais i kusamunos vinguts d'arreu de Catalunya han omplert aquest cap de setmana el Casal de TorreBlanca de curiosos i amants d'aquestes disciplines. Els organitzadors de la 2a Mostra de Bonsai i Kusamuno de Sant Cugat calculen haver duplicat les xifres d'assistència de l'any passat fins arribar a prop d'un miler. Enguany, la mostra ha canviat d'ubicació i ha crescut en propostes gràcies a la fira de paradistes i les activitats complementàries que han animat les visites.

Les xifres d'assistència a la 2a Mostra de Bonsai i Kusamono de Sant Cugat consoliden, segons els organitzadors, la seva presència a la ciutat. Durant tot el cap de setmana, prop d'un miler de visitants s'han acostat a l'exposició de bonsais i kusamunos ubicada al Casal de TorreBlanca i als paradistes ubicats a la Rambla de Celler, segons l'organització.

La mostra ha crescut en la seva 2a edició en públic, espai i activitats, però també en plantes fins aplegar una trentena, 10 més que l'any anterior.

El president de l'Associació Bonsai Sant Cugat, Nacho Bañeras, ha assegurat que obrir la iniciativa a la ciutadania amb activitats paral·leles ha permès duplicar l'assistència.

Nacho Bañeras

Hem tingut molt bona rebuda, ja que ho hem obert a tota la ciutadania amb un concurs per votar l'arbre més maco. Ha tingut molt d'èxit. Ha vingut molta gent a totes les activitats.

Davant l'augment de públic, els paradistes, vinguts de diferents indrets de Catalunya i l'Estat espanyol, han explicat a Cugat.cat que esperaven un major volum de vendes. Tot i així, aquest espai comercial, juntament amb les activitats complementàries, ha animat els visitants. Entre les propostes, la mostra ha tingut dos tallers sobre el món del bonsai i el kusamuno, dues disciplines que, segons Bañeras, ajuden els aficionats a treballar la paciència i l'arrelament natural.

Nacho Bañeras

És una manera d'apropar-te a la natura i a la bellesa, de cuidar les necessitats de l'arbre i treballar la paciència.

L'arbre guanyador d'enguany serà el cap de cartell de la propera edició de la mostra.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.