La 6a Jornada d'Emprenedoria se centrarà en la innovació i la diferenciació


  • Comparteix:

La 6a Jornada d'Emprenedoria, organitzada per la Cambra de Terrassa, l'Ajuntament i EsadeCreapolis, tindrà lloc el 5 de novembre al Teatre-Auditori. Enguany, la trobada farà èmfasi en la innovació i la diferenciació empresarial. Entre els ponents i empresaris convidats s'hi troben executius i representants d'empreses com Intercom, Google, Moritz i King Candy Crush. Els organitzadors de la jornada esperen un nou èxit de participació i asseguren que Sant Cugat s'ha convertit en 'la capital catalana de l'emprenedoria'.

Per quart any consecutiu, Sant Cugat acull aquesta trobada, que serveix per compartir idees i fer contactes als emprenedors de tot el país. En aquesta edició, el lema escollit és 'Innova, diferencia't i emprèn!'.

El director gerent de la Cambra de Comerç de Terrassa, Joan Prats, espera repetir, un any més, l'èxit de participació.

Joan Prats

L'objectiu és que els participants hi trobin experiències i paradigmes d'èxit. Volem també que sigui un espai per fer xarxa de contactes.

Per la seva banda, el director de la Fundació Sant Cugat Actiu, Lluís Fernández, ha destacat l'impacte positiu que la Jornada d'Emprenedoria genera a la ciutat.

Lluís Fernández

Aquesta jornada és molt important perquè és un reflex del que volem aconseguir a Sant Cugat, que sigui la ciutat ideal per empendre.

La conferència central de la jornada acostarà 20 competències clau de l'emprenedor de la mà del fundador d'Intercom, Antonio González Barros. L'acte també ha programat un panell empresarial que oferirà les experiències d'èxit i innovació d'empreses com Google, 3M Espanya, Cerveses Moritz i King Candy Crush.

Un cop acabades les conferències i presentacions, els assistents tindran un espai de 'networking' amb activitats dirigides a fomentar la interacció, el finançament i la col·laboració empresarial.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.