La UE Sant Cugat es desfà a l'últim quart i acaba perdent contra el Sant Nicolau


  • Comparteix:

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) rep 22 punts a l'últim quart i acaba sucumbint al poderós Sant Nicolau (48-58) a la tercera jornada del grup 2 de Primera Catalana. Les santcugatenques s'han enfonsat en els darrers 13 minuts, quan s'han vist aclaparades per la pressió defensiva visitant i l'efectivitat a prop de cistella de jugadores com Vanesa Viana, el referent sabadellenc. La UESC suma ara una victòria i dues derrotes.

La Unió Esportiva Sant Cugat ha demostrat aquesta jornada que té plantilla i qualitat per competir contra els millors del grup 2 de Primera Catalana. Però també ha mostrat que li falta un punt de reguralitat per acabar de culminar les seves actuacions. Bona prova d'això ha estat que han dominat els tres primers quarts en el marcador contra el Sant Nicolau i que han caigut en el darrer de 13 punts (9-22). Les de Simón han sortit a pista intenses i conscients que només tindrien opcions a través de dur el partit al límit.

La vessant ofensiva ha manat en la dinàmica del matx en els primers compassos, amb actuacions destacades sobretot des de prop del cèrcol. La UESC tenia en Laia Martín un dels seus referents, però era la visitant Vanesa Viana qui mantenia el seu equip dins del partit, que marxava al descans pràcticament empatat (28-26). Ha estat al tercer quart quan una millora defensiva de les de Simón ha proporcionat una renda de fins a nou punts, però no han pogut acabar de trencar el partit i han començat a viure un malson arran de la pressió defensiva sabadellenca.

Al final del període la UESC només manava per tres punts, i en els darrers 10 minuts no han pogut girar la dinàmica i han seguit espesses en atac, superades per la proposta defensiva del Sant Nicolau. A més, la línia interior visitant, liderada per Viana, ha fet estralls a les pivots santcugatenques fins capgirar el marcador i mantenir-se al capdavant fins al final del partit. L'entrenador vermell-i-negre ressalta les dificultats de l'últim quart.

Germán Simón

Ha estat un bon partit de bàsquet, et quedes amb una sensació molt amarga. En l'últim quart hem tingut problemes i poca paciència.

La setmana que ve les de Simón visiten el Vilassar de Dalt, que ostenta el mateix balanç que la UESC.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.