La UE Sant Cugat pateix la primera derrota del curs contra el CB Argentona


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) pateix la primera derrota de la temporada al grup 1 de Copa Catalunya contra el CB Argentona (63-71). Els maresmencs han desactivat les armes ofensives dels locals amb una rígida defensa, i han estat efectius en els moments claus liderats per Seidi, des del perímetre, i Solans, des de dins. Els de Marc Guillem sumen ara quatre victòries i aquesta primera ensopegada.

La UESC ja sap el que és perdre aquesta temporada a Copa Catalunya. I és que en el partit contra l'Argentona els de Marc Guillem s'han pogut recolzar en cap dels referents amb els quals han aconseguit els quatre primers triomfs. Des de l'inici del partit els maresmencs han sabut aturar els principals arguments en atac dels locals. Només Sergi Balagué, en accions puntuals, ha mantingut una UESC que ja es veia per sota en el marcador als 10 primers minuts.

Els vermell-i-negres no es trobaven còmodes, amb una línia interior superada en moltes fases del partit, sense controlar el rebot defensiu i vivint d'accions aïllades en atac. Malgrat que els visitants s'han allunyat a vuit punts al minut 15, els santcugatencs han sabut reaccionar i han suat per arribar només tres per darrere al descans (28-31). A la represa la tònica s'ha mantingut, si bé els de Guillem basava el seu perill en el tir exterior, mentre que l'escorta Jonatan Seidi no ha tingut aturador en la defensa local.

Seidi, que ha acabat amb 24 punts, s'ha vist acompanyat al tram final per Jaume Solans a prop del cèrcol. Entre tots dos han acabat definint el primer triomf visitant al pav 1 de la Rambla del Celler. El tècnic de la UESC, Marc Guillem, destaca el paper defensiu dels dels maresmencs.

Marc Guillem

Hem trobat un equip defensivament molt ajustat, i a nosaltres ens ha costat molt, un equip així ens ha arribat massa d'hora.

La UESC visita la setmana que ve la pista del CN Sabadell, conjunt que està vivint un inici complicat de competició.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.