El Patí Hoquei inicia amb un contundent triomf la lliga davant el Caldes

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (7-3) el Caldes a la primera jornada de Primera Divisió. Els santcugatencs han trencat el matx en el primer quart d'hora amb el 3 a 0. David Yepes i Pau Gilabert amb tres gols cadascun i Eloy Gaspar amb un s'han convertit en els golejadors del matx.

El Patí Hoquei ha iniciat la temporada amb bon peu guanyant el Caldes en un matx trepidant que no s'ha resolt fins els darrers minuts. Els santcugatencs han sortit molt endollats i i en el primer quart d'hora han situat un 3 a 0 inicial que trencava el partit. Els visitants han atacat buscant reduir distàncies, però s'han topat amb un inspirat porter vermell-i-negre Ramon Gascon.

A la represa, el Caldes ha sortit intens i ha aconseguit el primer gol, col·locant el 3 a 1 al lluminòs, però ràpidament el Patí Hoquei ha fet el quart. El matx ha embogit i s'han produit molts contraatacs de tots dos conjunts, que han beneficiat un Caldes que ha marcat dos gols consecutius apropant-se en el marcador (4-3).

A partir d'aquest instant hem vist el millor patí hoquei, ferm en defensa amb un Ramon Gascon genial i amb encert atacant amb tres gols de Yepes i tres de Gilabert, que han sentenciat deixant el 7 a 3 definitiu. L'entrenador de l'equip, Lluís Galbas, destaca el fet d'iniciar la lliga amb victòria.

Lluís Galbas

Els jugadors joves que tenim han demostrar que tenen qualitat per jugar en aquesta categoria,

Els vermell-i-negres visiten la propera jornada el Mieres asturià.