L'Handbol Sant Cugat obté una victòria amb patiment davant el Palautordera

L'Handbol Sant Cugat juga millor l'últim minut de partit i s'imposa (30-28) al Club Handbol Palautordera a la sisena jornada del grup D de Primera Estatal. En el primer partit sense Bernat Tous, els de Joan Sancho han malbaratat un avantatge de sis gols al principi de la segona part i han hagut de patir fins al darrer instant per superar un dels seus rivals directes.

Els vermell-i-negres han hagut de suar per seguir amb la bona ratxa de victòries davant el Palautordera, un dels equips més ofensius de la competició. Oriol Cortés ha ocupat el lloc de Bernat Tous en el primer partit sense l'extrem dret titular, que serà baixa tota la temporada. La igualtat entre els dos equips ha marcat el primer període, que ha acabat amb empat a 14.

Al segon temps, l'Handbol Sant Cugat ha sortit amb decisió i ha aconseguit trencar el marcador fins a aconseguir una diferència de sis gols, de la mà dels devastadors contraatacs de Marc Jordán, autor de 12 gols, rècord personal de la temporada, i amb la bona feina en estàtic de Lluís Calvera, amb 8 dianes. Amb els visitants estabornits, els vermell-i-negres no han sabut aprofitar les ocasions que han tingut i a poc a poc han vist com l'avantatge s'anava reduint fins que al minut 22 l'empat ha tornat al marcador. A l'última fase, els dos equips s'han mostrat més intensos en defensa i els santcugatencs han estat més efectius a les últimes jugades per endur-se la victòria.

L'entrenador vermell-i-negre, Joan Sancho, es mostrava molt content amb el gran inici de l'equip.

Joan Sancho

No m'esperava arribar amb 10 punts en sis partits. Els jugadors estan jugant bé, estan corrent i estan aixecant el públic. De moment és de 10 el que estan fent.

L'Handbol Sant Cugat és quart a la classificació i la propera jornada visita el Joventut Handbol Mataró a la setena jornada del grup D de Primera Estatal.