La ZEM Jaume Tubau presenta les millores a les seves instal·lacions


  • Comparteix:

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, visita les noves pistes de pàdel i la renovada sala de fitness de la ZEM Jaume Tubau. Les novetats que són visibles des de l'estiu formen part del conjunt de millores fetes per l'empresa santcugatenca Teampartners en aquestes instal·lacions i en les de la ZEM de la Guinardera i la ZEM de Can Magí.

Les millores de les instal·lacions de les Zones Esportives Municipals Jaume Tubau, la Guinardera i Can Magí formen part del contracte únic de gestió i explotació adjudicats a Teampartners. A la ZEM Jaume Tubau s'han renovat les pistes de pàdel amb vidre per substituir el mur i amb gespa d'última generació. Pel que fa a la sala de fitness s'ha renovat el parquet i a l'exterior s'hi ha creat un nou espai de treball de condicionament físic, el Fit Trainning Zone, tendències d'entrenament en què s''utilitza el pes del propi cos.

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, felicita els responsable de la gestió per la feina feta i el fet de poder tenir instal·lacions renovades.

Xavier Tizón

Recordem com era la sala de fitness i les pistes de pàdel. La millora és substancial i estem satisfets de la feina feta.



Una altra novetat és que s'ha creat una nova pàgina web específica per a les tres instal·lacions. Els usuaris poden consultar tota la informació sobre aquests equipaments a Zem.santcugat.cat.


about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.