Diversitat d'opinions en l'estrena de les projeccions en VOS de Cinesa


  • Comparteix:

Impressions diverses han tingut els espectadors de les sales Cinesa en la primera jornada que el cinema ha programat amb les pel·lícules en versió original subtitulada (VOS). Alguns espectadors consultats per Cugat.cat aquest divendres han agraït l'aplicació de la iniciativa, mentre que d'altres -sobretot gent gran- han afirmat sentir-se més còmodes amb la versió doblada. Els únics films que continuen doblats són els dirigits al públic infantil.

La VOS en la programació regular dels cinemes ha arribat aquest divendres a Sant Cugat de la mà de Cinesa. A partir d'ara, les pel·lícules d'aquestes sales es projectaran en VOS a excepció de les infantils, que continuaran sent doblades.

El cinema Cinesa Sant Cugat ha estat el primer de les més de 40 sales de tot l'Estat espanyol en què s'ha aplicat aquesta iniciativa. Cinesa busca així contrarestar factors com la pirateria, l'IVA cultural del 21% i la pèrdua de fins al 50% de públic en 10 anys. De fet, s'han triat per aquesta iniciativa les sales de la ciutat per la demanda del públic santcugatenc i vallesà, que fins ara havia d'anar fins a Barcelona per a veure cinema en VOS. També ha influït la bona resposta de públic al cicle de cinema d'autor que des de fa 10 anys programa pel·lícules en versió original subtitulada.

'Interstellar' ha estat la primera pel·lícula que s'ha vist amb aquest nou format. Els espectadors que aquest divendres han acudit a les sessions de la cinta han expressat a Cugat.cat disparitat d'opinions.

Espectadors

Em sembla una idea magnífica, ara vindré més al cinema ./ Per mi és forçar-me la vista i al cinema vull relaxar-me. / Em sembla molt bé, això és quelcom que es fa a altres països, per tant està. bé

Cinesa mantindrà la versió original del Cicle de Cinema d'Autor i del Cicle de Cinema Clàssic.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.