Les 'Converses del Mercat de Treball' reuneixen un centenar d'aturats vallesans


  • Comparteix:

Un centenar de persones sense feina ha assistit a les 'Converses del Mercat de Treball', organitzades aquest dimecres al Sant Cugat Trade Center pel Consorci per l'Ocupació i la Promoció Empresarial del Vallès Occidental (COPEVO). La jornada té l'objectiu de potenciar l'intercanvi col·lectiu d'experiències i coneixements entre les persones que busquen feina i les empreses.

Aquesta segona edició de les 'Converses del Mercat de Treball' ha tingut la participació de la consultora social i d'empresa Marta Colomer i el fundador de Pinea3, Joan Cos. Els ponents han donat consells sobre com cercar feina i com afrontar processos de selecció al centenar de persones aturades al Vallès Occidental que han assistit a aquesta cita al Sant Cugat Trade Center. A més, els representants de cinc petites i mitjanes empreses vallesanes han exposat la seva visió del mercat laboral i han atès les preguntes, dubtes i interessos dels assistents.

La coordinadora de programes d'ocupació i igualtat d'oportunitats de COPEVO, Annabel Planas, ha explicat que aquestes converses reforcen el procés de comunicació en el procés de recerca de feina i ha animat el públic a perdre la por.

Annabel Planas

Quan estem a l'atur tot canvia. Entrem en un bucle del qual és molt difícil sortir. És bàsica la cooperació i el contacte.

El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, ha volgut compartir un missatge d'optimisme contingut.

Carles Brugarolas

La posició anímica amb què afrontem la recerca de feina és molt important. Hi ha esperança i hi ha llum al final del túnel. Volem que la vegi el màxim de gent i quant abans, millor.

Un cop acabades les ponències i converses, ha tingut lloc una sessió de 'networking' entre els assistents i les empreses convidades per COPEVO i la Diputació de Barcelona.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.