Ricoh inaugura a Sant Cugat el seu Centre de Serveis Compartits més gran


  • Comparteix:

La companyia japonesa Ricoh ha inaugurat aquest dilluns a la seu de Sant Cugat el seu Centre de Serveis Compartits més gran del món. L'espai, que ja fa dos anys que funciona, té 3.000 metres quadrats, dóna feina a més de 400 persones i ha rebut una inversió de prop de 20 milions d'euros.

El Centre de Serveis Compartits va posar-se en marxa el 2012, però ara Ricoh l'ha volgut presentar en societat. Es tracta d'un espai de 3.000 metres quadrats que dóna feina a més de 400 persones, 100 de les quals ja formaven part de l'empresa. En aquest centre es gestionen els processos administratius i de contacte amb els clients del sud d'Europa, tal com ha explicat el director general de Ricoh a l'Estat espanyol, Ramon Martín.

Ramon Martín

Són processos administratius de contacte amb clients. Hem concentrat el servei administratiu dels contractes de Ricoh a França, Portugal, Itàlia i Espanya.

Ricoh és a Sant Cugat des de principis dels anys 90 i actualment disposa d'una plantilla de més de 1.000 treballadors. El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha visitat el centre i ha remarcat que l'aposta de la companyia japonesa indica el gran potencial econòmic i empresarial de Catalunya.

Felip Puig

Davant de discursos apocalíptics, avui podem constatar que Ricoh escull Catalunya per la seva gent. Això ens genera confiança i esperança de cara al futur.

Per la ciutat, el Centre de Serveis Compartits és un indicador de la capacitat competitiva santcugatenca, com ha assegurat el tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas.

Carles Brugarolas

Des de Sant Cugat aquest centre genera una inversió de més de 20 milions d'euros. Això indica que Sant Cugat i Catalunya són capaços de competir a àmbit global i explotar al màxim les seves potencialitats.

En la visita d'aquest dilluns, Felip Puig ha explicat que aquesta no és l'única inversió aquests dies al Vallès Occidental i ha recordat que Panasonic i Ficosa, amb seu a Viladecavalls, també estan a punt de tancar un acord.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.