La PAH de Rubí aixecarà l'acampada si CatalunyaCaixa resol cinc casos


  • Comparteix:

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Rubí es compromet a aixecar l'acampada del carrer de Villà si CatalunyaCaixa resol els cinc casos més antics de l'entitat. Així ho han acordat la PAH, CatalunyaCaixa i l'Ajuntament aquest divendres en una reunió on també s'ha pactat reprendre la taula de negociacions mensual entre l'entitat bancària i els membres de la plataforma.

Cinc representants de la PAH, dos responsables de CatalunyaCaixa, el tinent d'alcalde de Seguretat i el regidor d'Habitatge s'han reunit aquest divendres a l'ajuntament de Sant Cugat. Aquesta trobada ha servit per acordar amb CatalunyaCaixa que divendres vinent faci arribar el compromís per escrit de la resolució dels cinc casos més antics de la plataforma. També s'ha decidit reprendre la taula mensual de negociacions amb l'entitat bancària. Si CatalunyaCaixa compleix els acords, la PAH es compromet a aixecar l'acampada del carrer de Villà i no fer cap altra reivindicació a l'espai públic de la ciutat. Tot plegat suposa, per a la PAH, 'un petit pas endavant', tal com ha dit el responsable de comunicació de la plataforma, Ismael Jiménez.

Ismael Jiménez

Ens portaran un compromís per escrit que tornarem a la taula de negociacions on tractarem els casos dels afectats. També portaran el compromís de resoldre cinc casos.

L'Ajuntament de Sant Cugat ha exercit de mediador en la trobada. El tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol, ha explicat que han rebut queixes dels veïns del carrer de Villà per soroll, problemes de convivència i inhabilitació de l'oficina de darrere de l'acampada de la PAH. De la seva banda, el regidor d'Habitatge, Raül Grangé, ha destacat l'actitud positiva dels membres de la PAH en la reunió i ha afirmat que es compromet a fer de mediador amb les regidories socials d'altres municipis per trobar una solució al conflicte.

Raül Grangé

Continuarem amb la tasca de mediació i de fer de testimoni. El clima de diàleg ha estat en positiu i les famílies afectades estan en vies de solució i el carrer de Villà recuperarà la normalitat.

Segons l'Ajuntament, no hi ha cap cas de Sant Cugat que formi part de les reclamacions de la PAH de Rubí.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.