L'Handbol Sant Cugat no pot amb la defensa del Montcada i cau al pav3

L'Handbol Sant Cugat no pot amb la defensa del la Salle Montcada i perd (21-23) en partit corresponent a la tretzena jornada del grup D de Primera Estatal. L'ofici dels visitants, juntament amb la manca d'encert davant de la porteria dels vermell-i-negres, ha estat la clau de la derrota dels de Joan Sancho, que pateixen la primera desfeta a casa de la temporada.

La Salle Montcada, que arribava pletòric de moral després de vèncer el líder, el Sant Martí Adrianenc, la setmana passada, s'ha posat per davant al marcador des del principi en una primera part marcada per la bona defensa dels dos equips, que s'imposaven clarament als atacs. Els visitants, més encertats, se n'han arribat a anar de cinc a falta de pocs minuts, però els de Joan Sancho han pogut reaccionar abans del descans per acostar-se fins a tres gols de diferència.

Al segon temps s'ha repetit el guió del primer. L'Handbol Sant Cugat aconseguia acostar-se al marcador, però quan ho tenien a prop, el seu atac tornava a encallar-se o es trobaven amb la monumental actuació d'Alberto García sota pals. El porter montcadenc ha fet un autèntic recital d'aturades als llençadors santcugatencs, que tampoc no han tingut el seu millor dia i que també han notat la falta del màxim golejador de l'equip aquesta temporada, Marc Jordán. El lateral va patir una forta contusió la setmana passada a Sabadell.

L'ofici de l'equip montcadenc ha deixat una segona part plàcida per als visitants, que només ha trontollat al final, quan la pressió santcugatenca ha aconseguit reduïr l'avantatge a només dos gols, però ja era massa tard per a salvar el partit.

L'entrenador vermell-i-negre, Joan Sancho, atribueix la derrota a la manca d'encert davant de la porteria.

Joan Sancho

Hem defensat bé durant tot el partit, però quan hem aconseguit acostar-nos, hem fallat molts llençaments.

La setmana vinent, l'Handbol Sant Cugat visita la pista del Granollers a la catorzena jornada del grup D de Primera Estatal.