La UESC, l'atletisme i l'Handbol SC triomfen als Premis Esport en Marxa


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat, la UESC i l'atletisme amb dos guardons cadascun són els triomfadors de la 18a edició dels Premis Esport en Marxa, organitzats per Cugat.cat. Pol Carreras com a millor esportista, els 100 anys del Club de Golf Sant Cugat com a reconeixement a tota una trajectòria, el cadet masculí de la UESC, el Club Esportiu Valldoreix i el palista Josep Anton són els guanyadors d'aquests guardons. L'acte s'ha celebrat aquest dimecres al CAR de Sant Cugat amb la presència d'unes 140 persones.

L'esquiador Pol Carreras ha estat escollit millor esportista santcugatenc i agafa el relleu al palista Joan Pahisa. Carreras ha guanyat el Campionat d'Espanya de gegant i eslàlom i també ha participat als Jocs Olímpics d'Hivern de Sotxi. Un altre dels grans triomfadors de la nit ha estat l'Handbol Sant Cugat amb un doblet: premi al millor equip sènior per l'ascens a Primera Nacional i premi al millor entrenador per a Joan Sancho.

El jugador de l'Handbol Sant Cugat Eloi Gutiérrez, l'entrenador de l'equip, Joan Sancho, i Pol Carreras destaquen el treball fet per aconseguir aquests guardons.

Guanyadors

És un gran reconeixement que rebem de Cugat.cat. / Li dedico el guardó a l'afició i als jugadors. / Seguirem treballant al mateix nivell per guanyar més títols.

L'atletisme ha rebut reconeixements per partida doble. La millor projecció social per a la 30a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat i la promoció de la base per a la 15a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat. El Club Esportiu Valldoreix amb la millor direcció esportiva també ha obtingut el seu reconeixement.

L'organitzador de la Mitja Marató, Manel González, el del Cros, Xavier Requeno, i el gerent del Club Esportiu Valldoreix, Roger Badia, mostren la seva satisfacció per la feina feta.

Guanyadors

Oswaldo i Domingo de Pablos són persones entregades a la Mitja Marató. / El Cros funciona perquè hi ha un gran equip humà. / Aquest guardó vol dir que estem fent bé la feina.

Finalment la UESC ha obtingut reconeixement per partida doble com a millor equip júnior per al cadet i el palista Josep Anton com a millor projecció exterior. El reconeixement a tota una trajectòria és per al Golf Sant Cugat pels seus 100 anys d'existència. El capità del cadet de la UESC, David del Cerro, Josep Anton i la gerent del Club de Golf Sant Cugat, Gemma Peidro, es mostren sorpresos per rebre el guardó.

Guanyadors

Hem treballat molt per aconseguir aquest guardó. / És molt gratificant rebre el premi a casa teva. / 100 anys a una trajectòria és d'admirar.

L'acte s'ha celebrat aquest dimecres al CAR de Sant Cugat amb la presència d'unes 140 persones.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.