La Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat tindrà 12 nacionalitats diferents


  • Comparteix:

La Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat l'Aliança arriba a la seva 5a edició a la ciutat amb la previsió d'uns 3.000 inscrits i atletes vinguts de 12 països diferents, xifra més alta fins el moment. La prova, que tindrà lloc el 31 de desembre a dos quarts de sis de la tarda, té un recorregut de 10 quilòmetres amb sortida a la plaça Victòria dels Àngels i arribada a la Rambla del Celler i és la que més premis té de tot l'Estat espanyol.

La 16a Sant Silvestre Barcelonesa, 5a que es disputa a Sant Cugat, espera recuperar les xifres d'ara fa dues edicions en què van arribar als 2.500 participants. L'any passat va baixar la participació fins els 2.000, tot i que va aumentar el nombre de participants en categoria femenina respecte a les altres edicions.

El director de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat l'Aliança, Domingo López, és optimista amb la xifra final d'inscrits d'aquest any i vol premiar els participants amb un augment considerable dels premis.

Domingo López

En ser el 5è aniversari ens hem bolcat en la dotació de premis als 45 primers classificats.

Enguany s'espera la participació d'atletes de renom com els catalans Jaume Leiva i Meritxell Calduch, els marroquins Omar Ougzfi, Mohamed Behmbarka i Fatima La Ouja, a més del paratriatleta santcugatenc Dani Nafría. Una prova que any rere any convoca a milers de persones i que des de l'Ajuntament es veu com una de les cites esportives més importants de la temporada, com comenta el regidor d'Esports, Xavier Tizón.

Xavier Tizón

És una prova molt important i que marca Sant Cugat en el mapa de ciutats esportives. Per nosaltres és un orgull, i sabem que les darreres edicions, malgrat les dificultats, han estat un èxit.

Enguany, tant el públic com els participants tenen l'oportunitat de col·laborar amb la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC), amb l'adquisició d'una xapa per dos euros amb el lema 'Nassos contra el càncer' que podran comprar a la Fira del Corredor situada als pavellons de la Rambla del Celler.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.