Conesa: 'Ha estat el mandat de més inversió en matèria esportiva'


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, fa balanç del mandat en matèria esportiva i destaca com a positiu les nombroses inversions en instal·lacions esportives, consensuades amb els clubs, i l'atenció 'al màxim possible d'entitats'. Conesa, però, fa autocrítica i reconeix com a punts negatius el fet de no poder atendre tota la demanda de les entitats i la disputa entre el Qbasket i la UESC. Entre les preocupacions, l'alcaldessa s'ha referit al projecte de les pistes de Sant Francesc, un projecte encara sense data i que 's'ha de plantejar'.

En el tradicional esmorzar de Nadal amb la premsa, Conesa ha repassat la feina feta per Esports durant el mandat amb la satisfacció d'haver fet una inversió important per arranjar equipaments esportius municipals, principalment, paviments i goteres, millores al pav 3 i al pavelló de Valldoreix i a les ZEM de la Guinardera, Jaume Tubau i Can Magí, entre altres.

Mercè Conesa

Ha estat el mandat en què hem fet més inversió esportiva i en què la ciutat ha seguit sent líder en les disciplines esportives que tenim.

Però Conesa, que ha estat crítica amb la problemàtica dels dos clubs de bàsquet, i amb les dificulttats de poder atendre tota la demanada de clubs i entitats esportives, ha expressat la seva preocupació per la saturació dels vestidors de la ZEM Jaume Tubau i pel projecte d'arranjament de les pistes de Sant Francesc.

Mercè Conesa

Em preocupa en el cas del SantCu la limitació de vestidors que haurem de solucionar, i com haurem de fer amb les pistes de Sant Francesc per fer-les més útils.

A pregunta de Cugat.cat sobre l'acord de distribució de les pistes centrals entre la UESC i el Qbasket (60%-40%), Conesa assegura que no hi ha cap incompliment.


Mercè Conesa

No s'està incomplint. El percentatge va en funció de les fitxes. Nosaltres priotizem la base, aquest és un criteri. Hem mirat de ser comprensius però demano respecte i no l'he trobat moltes vegades.

Sobre la possible continuïtat de Xavier Tizón al capdavant de l'àrea d'Esports després de les eleccions municipals, Conesa no s'ha pronunciat i ha manifestat que, ara com ara, 'l'única certesa és que encapçalaré la llista de CiU, no n'hi ha cap més'.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.