El PHC Sant Cugat empata un partit que guanyava per cinc gols

El Patí Hoquei Club Sant Cugat empata (6-6) contra el CP Alcobendas a la 10a jornada de Primera Divisió. Els santcugatencs han vist com els madrilenys remuntaven un 6 a 1 en contra, perdent així dos punts i quedant-se en sisena posició amb 17.

Pluja de gols al pav 2 de la Rambla del Celler amb dos equips que han estat molt encertats en atac i poc en defensa. S'ha començat avançant el Club Patí Alcobendas amb un gol de Marcos López quan els madrilenys jugaven amb tres. Però ràpidament ha remuntat el Patí Hoquei amb gols de d'Àlex Sánchez i David Yepes per arribar al descans 2 gols a 1 per sobre.

En el segon temps els vermell-i-negres semblava que sentenciaven per la via ràpida amb quatre gols més, obra de David Yepes, Joan Farnés, Bernat Tobías i Pau Gilabert, però l'Alcobendas poc a poc ha anat remuntant i posant la por al cos als locals. A falta de deu minuts el marcador era 6 a 1 pels de Lluís Galbas, però el matx ha acabat amb empat a sis (6-6), aconseguint el darrer gol a falta de nou segons.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Lluís Galbas, marxa amb la sensació d'haver perdut dos punts.