La solidaritat pren forma a l'Hípica Can Caldés amb música, joguines i menjar


  • Comparteix:

La solidaritat ha pres forma aquest diumenge a l'Hípica Can Caldés amb la 1a edició de la festa 'Music for Food and Toys', que ha unit gastronomia, música i joguines per ajudar les famílies més desafavorides. Més de 1.000 persones han passat per la jornada benèfica i han pogut gaudir de passejades en poni, exhibicions de salts amb els alumnes de l'escola d'hípica i música en directe de la mà de The Band.

Una joguina o menjar a canvi de diversió. Amb aquest intercanvi, més d'un miler de persones ha posat el seu gra de sorra per donar suport a les famílies de l'ONG Confiança Solidària. Durant tot el dia, l'Hípica Can Caldés ha acollit des de pallassos i inflables fins a espectacles i rutes a cavall que han fet les delícies de petits i grans.

La fundadora de l'ONG, Lídia Blánquez, ha destacat la vessant solidària dels assistents i la bona combinació d'aquesta proposta benèfica amb música i gastronomia.

Lídia Blánquez

Què millor que estar en un espai obert amb música i gent, compartint? És molt bonic, tothom s'obre a tot. Estem feliços.

Participants de totes les edats s'han passejat per l'espai i han contribuït a la iniciativa, que consideren molt adequada, sobretot, en dates nadalenques.

Participants

Són unes dates entranyables i hi ha gent que ho està passant molt malament. / Hem posat cinc euros cadascú i hem comprat coses. / Es necessiten iniciatives d'aquest tipus cada dia.

Davant la bona rebuda de la iniciativa, l'organització ja pensa en repetir-la de cara a la primavera.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.