El Festival de rítmica de Nadal recapta diners per a La Marató


  • Comparteix:

El Festival de Nadal organitzat pel Club Gimnàstica Sant Cugat ha col·laborat amb 'La Marató de TV3' i ha recaptat prop de 4.000 euros. L'acte ha aplegat 375 gimnastes de 13 clubs diferents al pav 3 de la Rambla del Celler i ha comptat amb l'actuació estel·lar de la cinc vegades campiona d'Espanya Natàlia Garcia.

L'edició d'enguany del Festival de Nadal de gimnàstica rítmica i estètica ha comptat amb 54 números, 19 dels quals giraven al voltant de la temàtica de la Dècada Prodigiosa.

A la primera part de l'acte han actuat totes les escoles de Sant Cugat i cinc equips de competició, mentre que durant la segona meitat tots els equips participants han estat els de competició, des de les alevins fins als números individuals de les més veteranes. Al festival hi ha assistit la cinc vegades campiona d'Espanya, Natàlia Garcia, que ha protagonitzat dues actuacions, l'exercici de competició amb pilota i el ball de gala que ha tancat l'acte.

El president del Club Gimnàstic Sant Cugat, Toni Molina, destaca el nivell que tenen les gimnastes del club.

Toni Molina

El club té un nivell molt alt. A nivell internacional la categoria d'estètica es troba entre les 10 primeres.

L'entitat organitzadora ha volgut col·laborar amb 'La Marató de TV3' posant a disposició del públic unes butlletes a 5 euros que els assistents podien comprar si volien optar al premi de quatre paneres diferents.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.