Desenes de santcugatencs s'autoinculpen pel 9N als Jutjats de Guàrdia de Rubí


  • Comparteix:

Més d'un centenar de persones de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal s'han autoinculpat pel 9N aquest dimecres als Jutjats de Guàrdia de Rubí. L'acció de protesta està convocada per l'ANC a nivell nacional arran de l'admissió a tràmit de la querella contra els càrrecs del govern acusats de desobeir el Tribunal Constitucional el 9N.

A les dotze del migdia, més d'un centenar de persones formaven una cua a la porta dels Jutjats de Guàrdia de Rubí per autoinculpar-se. Gent vinguda de Sant Cugat, Castellbisbal i de Rubí han entregat el document que els autoinculpa pel 9N com a mostra de suport amb el president de la Generalitat, Artur Mas, la vicepresidenta, Joana Ortega, i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau.

El coordinador de l'ANC a Sant Cugat, Manel Porta, creu que la imputació dels governants catalans pel 9N és una qüestió d'estat per a Catalunya.

Manel Porta

Si ataquen el president perquè posa les urnes, nosaltres ens sentim atacats perquè volíem les urnes i hem anat a les urnes.

Entre els presents, hi havia desenes de santcugatencs que han volgut expressar la seva indignació pel que consideren un atac contra els polítics catalans.

Autoimputats

Trobem molt malament que hagin posat aquesta querella. / Tenim tot el dret a votar.

Amb aquesta acció de protesta convocada a nivell nacional, l'ANC vol denunciar la nul·la separació de poders a l'Estat espanyol i la manca de garanties democràtiques que impedeix l'opinió lliure de la gent.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.