Les botigues de joguines es mostren satisfetes amb la temporada nadalenca


  • Comparteix:

Els comerços de joguines del centre enquestats per Cugat.cat i el Sant Cugat Centre Comercial (SCCC) fan un balanç positiu de la campanya de Nadal i en alguns casos confien a superar lleugerament les vendes de l'any anterior. Els articles de construcció, els trencaclosques i les nines són els productes més adquirits per part dels santcugatencs.

Tot i que aquest període nadalenc encara no ha posat el punt final els botiguers creuen que les vendes assoliran els nivells de l'any passat o fins i tot els superaran lleugerament. La campanya, diuen, va arrencar amb una facturació força baixa però les darreres dues setmanes han capgirat la situació. La dependenta d'Afizonia Anna Nardi confia que la temporada acabi amb bon peu tot i que reconeix que hi ha franges horàries en què no hi ha clients.

Anna Nardi

Hi ha moments en què la botiga està buida. La cosa podria estar més animada però crec que ho salvarem.

Entre els articles més venuts destaquen els trencaclosques, les joguines de construcció, les nines i i les figures de dibuixos animats. Els centres enquestats han apostat per mantenir obert durant el migdia per incrementar les vendes. Es tracta d'una mesura que els ha servit per aconseguir-ho tot i que no és la franja més productiva, tal com ha explicat la membre d'Eureka Kids Mireia Cairó.

Mireia Cairó

Alguna cosa més es ven perquè hi ha gent que aprofita el migdia per comprar. Això sí, no és l'hora punta.

De la seva banda, el Sant Cugat Centre Comercial (SCCC), amb l'Imaginarium i el Drim, té una afluència constant de públic i els seus encarregats confien a mantenir els beneficis de l'any passat.

A més, la majoria de botigues coincideixen a destacar que gran part dels santcugatencs prefereixen que els regals nadalencs siguin lliurats amb l'arribada dels Reis d'Orient en comptes de fer-ho a través del tió o el Pare Noel.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.