La jornada d'INNY impulsa l'emprenedoria entre 800 joves


  • Comparteix:

800 joves santcugatencs i de la comarca s'han acostat aquest dilluns a l'emprenedoria de la mà de la jornada d'INNY. Quatre joves emprenedors han estat els encarregats de fomentar aquest esperit entre els estudiants, que s'han aplegat al Teatre-Auditori per conèixer de primera mà les experiències dels joves empresaris.

De joves per a joves. D'aquesta manera, la jornada d' INNY fomenta l'esperit emprenedor. A Sant Cugat, els responsables d'acostar l'emprenedoria als joves han estat Sara Giménez, Mohamed El Amrani, Santi Pozo i la santcugatenca Inés Arroyo. Tots ells són membres d'INNY, una organització sense ànim de lucre formada per un grup de joves d'entre 15 i 25 anys.

En el cas de la santcugatenca Inés Arroyo, el seu projecte està vinculat al món de la moda. Amb més de 100.000 seguidors a Instagram, col·labora amb diverses revistes digitals i projectes de moda i tendències. Arroyo ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu d'aquesta trobada amb estudiants de secundària és ajudar-los a superar la por al fracàs i animar-los a estudiar i encetar els seus projectes.

Inés Arroyo

Realment amb esforç, ganes i il·lusió s'aconsegueix estudiar una carrera i treballar un projecte que t'ompli.

De la seva banda, els estudiants s'han aproximat al món de l'emprenedoria gràcies a les experiències personals dels ponents. Els joves veuen en l'emprenedoria una oportunitat.

Participants

Ens ajuda a prendre decisions i decidir el nostre futur. / És important perquè ens orienta. / És una bona manera d'orientar-nos.

Els centres educatius de Sant Cugat que han assistit a la jornada són l'Avenç, Hatikva, Leonardo da Vinci, Joaquima Pla i Farreras, Arnau Cadell, l'Escola d'Art, Pureza de María i el PTT de vendes, jardineria i informàtica. També hi han estat presents la regidora d'Educació, Esther Salat, i el presentador del 'Matí i la Mare que el va Parir de Ràdio Flaixbac', Carles Pérez.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.