L'organització de la Copa d'Europa de Boccia suma voluntaris a Sant Cugat


  • Comparteix:

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) ha buscat aquest dissabte nous voluntaris i suports a la plaça dels Quatre Cantons per a la Copa d'Europa de Boccia, que se celebrarà a la ciutat de l'1 al 4 d'abril. Els responsables de la iniciativa han assegurat que Sant Cugat és una ciutat que es bolca amb propostes d'aquest tipus i que esperen assolir els 120 inscrits.

L'organització de la Copa d'Europa de Boccia i els responsables de la campanya de captació de voluntaris s'han traslladat aquest dissabte a la ciutat per augmentar el nombre d'inscrits. Durant tot el matí, diversos col·laboradors han informat els ciutadans sobre el campionat i sobre aquest esport. La boccia la practiquen persones amb discapacitats físiques i psíquiques. El joc consisteix a apropar-se al màxim a una pilota blanca mitjançant altres boles de diversos colors que tenen els jugadors.

Una de les responsables de la captació de voluntaris, Rosalía Lázaro, ha explicat que el campionat es farà a la ciutat després de la bona acollida de la Intercontinental Cup de futbol a la ciutat.

Rosalía Lázaro

Tenim un antecedent, que va ser l'ICUP celebrada el 2013. Va funcionar molt bé i volem agrair la ciutat per tota la feina feta i als voluntaris de la ciutat.

Durant el matí, sis persones s'han inscrit per formar part de l'equip de voluntaris per al campionat. Una de les incorporacions ha estat Àlex Albages, que ha apuntat que vol ajudar en l'organització perquè ja va formar part de l'equip de l'ICUP i vol repetir aquesta experiència.

Àlex Albages

Ho veig una proposta interessant. M'agrada el tema dels esports i donar un cop de mà a la gent.

La 1a Copa d'Europa de Boccia de la història es disputarà al pav 2 i pav 3 de la Rambla del Celler, a Sant Cugat, de l'1 al 4 d'abril. El campionat serà classificatori per als Jocs Paralímpics de Rio 2016. El torneig aplegarà uns 150 esportistes amb paràlisi cerebral.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.