'El matí de Catalunya Ràdio' celebra els 20 anys del Teatre-Auditori de Sant Cugat


  • Comparteix:

'El matí de Catalunya Ràdio' ha fet una radiografia política, social, cultural i mediàtica de Sant Cugat en el seu programa d'aquest divendres, emès des del Teatre-Auditori per celebrar els 20 anys de l'equipament. La presentadora, Mònica Terribas, ha fet passar pels micròfons de l'emissora pública l'alcaldessa, Mercè Conesa, l'actriu Emma Vilarasau, el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, i representants dels mitjans locals. La cantant Izah i els grups La Porta dels Somnis, The CrazyCmos i The Risas han pujat a l'escenari en actuacions en directe.

A banda dels convidats santcugatencs, al programa han intervingut alguns dels col·laboradors habituals, com The Mamzelles, els Minoristes, el meteoròleg Francesc Mauri i els actors Xavier Bertran i Toni Albà, entre d'altres.

La presentadora d''El matí de Catalunya Ràdio', Mònica Terribas, ha assegurat sentir-se molt feliç per haver portat el programa a Sant Cugat.

Mònica Terribas

Em fa molt feliç tenir 'El matí de Catalunya Ràdio' al Teatre-Auditori, que fa 20 anys. És important reivindicar la cultura.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, creu que la visita del programa a Sant Cugat servirà per donar a conèixer la ciutat i la seva programació cultural.

Pep Tugues

Ha estat bé perquè hem parlat de Sant Cugat i del Teatre-Auditori. Hem fet marca de la cuitat. Espero que serveixi perquè vingui més gent al Teatre-Auditori.

Al llarg del matí, més de 400 persones han passat per la platea del Teatre-Auditori per gaudir en directe del matinal de la ràdio nacional catalana.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.