L'Europeu de boccia que es disputa a Sant Cugat ja té mascota


  • Comparteix:

El dibuix obra de Martina Rojas de l'escola Àgora s'ha convertit en la mascota oficial de l'Europeu de boccia per a persones amb paràlisi cerebral que es disputa de l'1 al 4 d'abril a la ZEM de la Rambla del Celler. 269 dibuixos de cinc escoles s'han presentat al concurs. L'acte s'ha dut a terme a l'Ajuntament aquest dilluns i també ha servit per presentar la samarreta oficial de l'Europeu.

La nova mascota encara no té nom i s'escollirà a través de les propostes que arribin al Facebook i al Twitter de la federació catalana. La guanyadora del concurs, Martina Rojas, destaca la satisfacció que suposa crear la mascota.

Martina Rojas

L'origen de la mascota són uns dibuixos que promouen les aventures.

La competició tindrà la participació de 23 seleccions que lluitaran per una plaça als Jocs Paralímpics de Rio al 2016. El representant de la federació esportiva catalana de paralítics cerebrals, Ismael Sánchez, espera una bona afluència de públic als partits.

Ismael Sánchez

Ens agradaria que els santcugatencs s'apropessin a veure la competició.

Sant Cugat acull per segon cop un esdeveniment d'aquestes característiques després del Mundial de futbol 7. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susana Pellicer, creu que aquesta és una prova de col·laboració per a la ciutat.

Susana Pellicer

Tenim un repte important com a ciutat amb l'Europeu de boccia.

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, també ha assistit a l'acte.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.