El Volei Sant Cugat guanya el Sant Boi i es fica de ple en la lluita per l'ascens


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat supera el Club Voleibol Sant Boi (3-2) i se situa segon en el grup B de Superlliga 2. Les noies de Rafa Ruiz han sabut remuntar un marcador advers i gràcies a un exercici de fe i intensitat han aconseguit derrotar un rival directe, passar-li a la classificació i tornar-se a ficar de ple en la lluita per l'ascens.

El matx ha tingut una igualtat màxima en tot moment, excepte en el segon set en que han guanyat clarament les locals (25-12). Però la resta de sets no han tingut un dominador clar i malgrat les santcugatenques ho han tingut molt malament en alguns moments, han sabut treure el caràcter i remuntar el partit arribant fins al cinquè set en el que han guanyat (15-11). Les visitants s'han endut el primer i el tercer, mentre que les santcugatenques han aconseguit el segon, el quart i cinquè, aconseguint així una important victòria davant un rival directe com el CV Sant Boi i situant-se així segones empatades amb les santboianenques, que tenen un partit menys.

El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, destaca l'actitud de les seves jugadores.

Rafa Ruiz

Encara que haguèssim perdut, hauria marxat content perquè ho hem donat tot avui. L'actitut de les jugadores ha estat excel·lent i estic satisfet.

La següent jornada les de Rafa Ruiz visiten el CV Leganés, cueres del grup B de Superlliga 2.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.