Jaume Oms debuta a la banqueta del PHC Sant Cugat amb empat a casa

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení empata (0-0) davant el Vilanova en el debut de Jaume Oms a la banqueta local en l'11a jornada d'Ok Lliga. Les vermell-i-negres han dominat el primer temps amb ocasions per avançar-se, però a la represa han estat les visitants les que s'han acostat més a la porteria rival. En els últims minuts qualsevol dels dos equips es podria haver endut el triomf, però no han estat capaces de fer gol i el partit ha acabat amb igualatat i repartiment de punts.

Les vermell-i-negres han disposat de la primera ocasió en el primer minut mitjançant Judit Navarro, però el Vilanova també ha tingut la seva en un mà a mà que Cristina Elié ha rebutjat. En el primer temps han estat les santcugatenques les que s'han acostat més a la porteria rival, amb un xut llunyà de Rosa Tamburini i una ocasió de Blanca Soldevila. En els últims instants, les visitants han començat a atacar de forma clara i han tingut una doble ocasió que de nou Elié ha tret i un pal després d'una jugada individual.

A la represa, la primera aproximació ha estat del Patí Hoquei Club Sant Cugat, però les vilanovines han passat a dominar el matx amb possibilitats d'avançar-se. Les vermell-i-negres buscaven els contraatacs i en un Anna Espriu ha estat a punt d'arribar per fer l'1 a 0. A un minut i mig per al final el matx s'ha tornat boig. Una falta directa del Vilanova, una nova ocasió local i una altra falta per a les vermell-i-negres a cinc dècimes per l'acabament han estat les ocasions errades per tots dos conjunts que han confirmat l'empat sense gols.

El tècnic vermell-i-negre, Jaume Oms, destaca la importància de sumar i l'actitud de les seves jugadores.

Jaume Oms

Crec que hem guanyat un punt. Hem sabut patir, lluitar i hem disposat d'ocasions. Aquest és un punt de confiança.

El proper rival del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení serà l'Sferic Terrassa.