La nevada passa sense incidències però Sant Cugat es manté en alerta


  • Comparteix:

La nevada d'aquest dimecres ha passat per Sant Cugat sense registrar incidències, però l'Ajuntament manté la fase d'alerta de Pla de Protecció Civil per precaució. La neu d'aquest dimecres ha arribat al centre i als districtes: al nucli, la neu no ha agafat però sí que ho ha fet a les Planes, la Floresta, Collserola i el Tibidabo. Tot i això, la normalitat ha estat la nota dominant al municipi. Les úniques conseqüències de la nevada han estat el tall de trànsit a la Rabassada i la carretera de Cerdanyola a Horta.

La brigada municipal ha llençat sal als carrers fins la nit d'aquest dimecres en una jornada en què s'han mobilitzat tots els efectius disponibles de la Policia Local, ADF i Protecció Civil.

El consistori adverteix que cal seguir atents a l'evolució meteorològica perquè després d'aquest episodi de neu podria arribar el vent i una situació de baixes temperatures i glaçades.

La Generalitat manté en alerta el pla NEUCAT.

Tota la informació actualitzada es pot trobar a Santcugat.cat, 010 i Cugat.cat.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.