Gimnastes i músics amenitzaran la Gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Cor de Gospel Sant Cugat, el Club Gimnàstica Sant Cugat Esportiu i l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels amenitzaran la Gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat el dimarts 10 de març. La 10a edició d'aquest certamen, presentada enguany pels periodistes locals Marina Romero i Jofre Llombart, premiarà cinc dels 15 candidats escollits pel jurat, que s'anunciaran l'última setmana de febrer.

El dia de la gala, a partir de dos quarts de set de la tarda, els alumnes de l'Escola Municipal de Música donaran la benvinguda als assistents amb una actuació al vestíbul. Una vegada comenci la cerimònia, seran els encarregats de tocar l'himne de la ciutat. A més, tenen preparada una actuació sorpresa. També és secreta l'actuació del Club Gimnàstica Sant Cugat Esportiu. Pel que fa al Cor de Gospel Sant Cugat, oferiran dues sessions de cants amb un repertori variat de totes les èpoques. El director del cor, Erwyn Seerutton, està convençut que el públic gaudirà amb l'espectacle.

Erwyn Seerutton

És un acte molt important i estem preparant un repertori molt bonic perquè en gaudeixi tothom.

La regidora de Comunicació, Joana Barbany, ha destacat la importància d'aquests premis i la presència d'artistes locals que amenitzin la gala.

Joana Barbany

Creiem que és un moment per posar en relleu els actius que tenim. Ja fa tres anys que apostem per entitats de la ciutat.

Els Premis Ciutat de Sant Cugat són un reconeixement a aquelles persones, entitats, associacions i empreses que han tingut un paper destacat al llarg de l'any. L'any passat es van recollir més de 2.500 votacions i es va premiar la feina de Voluntariat per la Llengua, el Club Rugby Sant Cugat, la flautista Elisabet Franch, l'historiador Domènec Miquel, la cooperativa Taller Jeroni de Moragas i l'escriptora Imma Monsó..

Les entrades per a la gala estan disponibles des d'aquest dimarts a l'Oficina de Turisme. La cerimònia començarà a les set del vespre i està previst que acabi abans de les nou. S'entregaran cinc premis i un premi extraordinari, escollits per un jurat que l'última setmana de febrer anunciarà els candidats oficials.

El període de votacions i de presentació de candidats va començar l'octubre passat. De moment, les precandidatures són: Rotary Sant Cugat, Àngel Comas, Llibreria Paideia, HP, Lectures a la fresca, Mira-sol Fem Ambient, Sant Cugat Creix, Pacte santcugatenc pel dret a decidir, Comissió ball de gitanes, Club Handbol Sant Cugat, Joan Pahissa, Fòrum d'Astrofísics de Sant Cugat, Josep Canals, Catalana Occidente, Club de Golf Sant Cugat, Col·legi El Pinar de Nuestra Señora i Mira-sol Teatre.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.