L'atmosfera Beatle de La petita malumaluga encisa els més petits


  • Comparteix:

La petita malumaluga ha creat una atmosfera intimista aquest diumenge al Teatre-Auditori amb l'espectacle 'Bitels per a nadons', que ha encisat els més petits. Amb les cançons dels Beatles com a punt de partida, el concert ha tret a ballar els espectadors més atrevits i ha captivat el públic.

Llum tènue i un escenari blanc han embolcallat els quatre músics de La petita malumaluga en un espectacle intergeneracional. Les melodies suaus de la companyia han robat l'atenció dels nadons i han picat l'ullet als pares, que de seguida han pogut reconèixer temes com 'Yellow submarine' i 'Let it be'. Així, els Beatles han servit de punt de partida per a un concert sense barreres entre els intèrprets i el públic, que ha entrat a l'escenari per sentir la música de ben a prop. El codirector de La petita malumaluga, Albert Vilà, ha explicat que han agafat les obres del grup britànic i les han versionat a la seva manera perquè encaixin amb el muntatge.

Albert Vilà

Agafem els temes dels Beatles i els transformem a la nostra manera. És el punt de partida, és un joc. No busquem la literalitat.

Les coreografies i la sonoritat pròpia de la companyia han creat una connexió directa amb els espectadors. La particularitat d'actuar per a nadons és un dels factors que agrada més a la formació, ja que els impulsa a ser exigents, tal com ha dit Vilà.

Albert Vilà

Als nadons, si no els agrada l'espectacle marxen i si no estàs al 100% els perds. Aquesta exigència ens enganxa i ens obliga a estar al 100%.

'Bitels per a nadons' s'ha representat aquest diumenge en quatre sessions al Teatre-Auditori.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.