NOTÍCIES

Eleccions Municipals 2015

Societat | Política | Economia | Cultura | Plens Municipals | Opinió | Eleccions |

Casamitjana defensarà com a alcaldable la inclusió, participació i sostenibilitat


  • Comparteix:

L'alcaldable d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana, ha marcat la participació, la inclusió i la sostenibilitat com a principals eixos que definiran el programa electoral de la formació en les municipals. Tot i així, Casamitjana ha assegurat que té la porta oberta a altres formacions i que ara per ara Moviment d'Esquerres (MES) representa l'opció més viable per a una coalició. De fet, l'alcaldable ecosocialista ha estat acompanyada aquest diumenge durant la presentació de la seva candidatura per una cinquantena de persones, entre elles, representants locals d'altres formacions polítiques i la coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats.

Casamitjana ha explicat durant la seva presentació que estan treballant en el programa electoral de la candidatura, que donaran a conèixer properament. Tot i ser un programa molt concret que té com a eixos principals convertir Sant Cugat en una ciutat inclusiva, sostenible i participativa, està obert a aportacions.

En aquest sentit, Casamitjana ha assegurat que ICV-EUiA també està oberta a incorporar en aquest projecte altres formacions i que per això han iniciat negociacions.

Roser Casamitjana

Jo estic disposada a posar la meva candidatura en el cistellet sempre que això suposi una real confluència de pensament i idees.

Per a Casamitjana l'opció més viable és MES, ja que Podem no es presentarà i el nou alcaldable del PSC, Pere Soler, ha descartat formar coalicions. De fet, la presentació de l'alcaldable ecosocialista ha comptat amb la presència de representants d'altres partits d'esquerres com MES, ERC i el PSC.

També s'ha sumat la coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats, que ha elogiat la tasca del grup municipal ecosocialista a Sant Cugat i per això s'ha mostrat convençuda que la formació incrementarà la seva representació.

Dolors Camats

Ha ajudat a millorar les coses a Sant Cugat malgrat la majoria en l'Ajuntament. Estic convençuda que aconseguiran un resultat renovat i a l'alça.

A més de Camats, una cinquantena de persones ha acompanyat Roser Casamitjana durant la presentació com a alcaldable d'ICV-EUiA en un acte a l'Ateneu.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.