El Campionat de Natació escolar perd participants a causa del Carnaval


  • Comparteix:

La 16a edició del Campionat de Natació escolar, organitzat per l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), veu com la participació davalla respecte altres anys en coincidir amb la festa de Carnaval. La cita, que ha tingut lloc a la piscina de la ZEM de la Rambla del Celler, ha comptat amb una participació de 260 nedadors, el que suposa 47 menys que l'edició de l'any passat, on hi van participar 307.

El Campionat de Natació escolar, que aquest any arribava a la seva 16a edició, presentava dues novetats respecte anys anteriors: la divisió de la categoria prebenjamí en dos grups, de primer i de segon any, i la inclusió de la categoria cadet. Uns canvis que han respost a la necessitat d'ampliar el campionat a més edats, com descriu un dels organitzadors de la cita, Bernat Domènech.

Bernat Domenec

Hem introduït dues novetats aquest any amb la divisó de la categoria prebenjamí en dos grups i la incorporació de la categoria cadet.

Més enllà de la vessant competitiva, el campionat ha tornat a fer gaudir els més petits a la piscina com expliquen els protagonistes.

Unai Rivera / Guillermo de Molina

M'agarada més el crol perquè vaig ràpid. / Perquè és molt divertit.

El campionat s'ha dividit en cinc categories: dos grups de prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet. Les competicions en individual han estat formades per crol, braça i esquena, completades pels relleus mixtes. L'edat benjamí, amb 73 participants en total, ha estat la més nombrosa. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha lliurat precisament els premis d'aquesta categoria. La participació femenina ha estat d'un 47%.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.