El Carnaval s'acomiada de Sant Cugat amb la voluntat de repetir format


  • Comparteix:

La Comissió de Carnaval ha fet un balanç satisfactori de la festa d'enguany i en destaca la participació multitudinària del Ball de Gitanes amb el convenciment de repetir format l'any vinent. No obstant això, els organitzadors reformularan activitats com el Cercatasques a causa dels 'preus elevats' de les consumicions i reivindicaran celebrar el ball a La Unió, en properes edicions. A l'espera de les dades de participació, la festa ha finalitzat amb la sardinada del Dimecres de Cendra al Celler Modernista i el traspàs de mandat del Gall de Carnaval a l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Més d'una vintena de nens han assistit aquest dimecres a la tarda a un contacontes al Celler Modernista, on la narradora Eva Tataret els ha explicat la història de la Vella Quaresma. Tot seguit, el Gall de Carnaval ha aparegut en escena per fer el traspàs del mandat a l'alcaldessa, Mercè Conesa. El Gall, que ha manifestat estar 'cansat' després de tants dies de festa, ha retornat el poder a Conesa per finalitzat el Carnaval 2015.

La comissió organitzadora ha fet un balanç positiu de la festa d'enguany, tot i que redissenyarà algunes propostes de cara al 2016 com el Cercatasques, que no ha tingut el seguiment esperat. El motiu, segons els responsables, ha estat el preu 'una mica elevat' de les consumicions.

Els organitzadors han explicat a Cugat.cat que tenen previst repetir l'any que ve la majoria d'actes. En el cas del Ball de Carnaval, que s'ha celebrat al PAV2, la membre de la comissió, Gemma Aristoy s'ha mostrat satisfeta amb l'espai, tot i que confia que en un futur es pugui celebrar a La Unió.

Gemma Aristoy

Aquest any hem aconseguit acondicionar millor el PAV2, que abans era un congelador. Si tot va bé mantindrem aquest espai durant un temps i a la llarga potser ens canviem a La Unió.

Amb relació al concurs de comparses, l'organització ha valorat el paper de la iniciativa, malgrat no tenir els participants esperats. També ha destacat el Ball de Gitanes, que ha registrat un nou rècord de participació, així com la resposta de les Gitanetes.

Una sardinada popular amb les famílies assistents al contacontes i els membres de la Comissió de Carnaval ha posat el punt final al Carnaval 2015.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.