Quatre empreses de Sant Cugat participen al Mobile World Congress


  • Comparteix:

Les empreses locals Biid i Tu Pediatra Online s'estrenen aquest dilluns en el Mobile World Congress (MWC), que se celebra a Barcelona. A la trobada repeteixen presència InnoQuant i Effilogics Technologies. Les companyies santcugatenques aprofitaran aquestes quatre jornades per oferir als assistents els seus productes i les seves creacions relacionades amb la telefonia mòbil.

L'empresa Biid, establerta a EsadeCreapolis, s'estrena al MWC amb una aplicació que recull les dades personals d'una forma segura. Pel responsable tècnic de la companyia, Santiago Batlle, participar al congrés de telefonia mòbil els dóna l'oportunitat de donar a conèixer el seu producte, que volen situar com una referència en el sector.

Santiago Batlle

Per nosaltres, que estem començant, donar-nos a conèixer és importantíssim. Participar en el Mobile World Congress ens dóna aquesta oportunitat.

També assisteix per primera vegada a la trobada la companyia Tu Pediatra Online, que treballa per respondre a pares i mares dubtes sobre la salut dels seus fills. La seva responsable, Eugènia Fernández-Goula, creu que participar al MWC és una oportunitat per descobrir aplicacions relacionades amb la pediatria.

Eugènia Fernàndez-Goula

Descobrirem coses noves, com aplicacions 'wearables' per als nens, per mesurar temperatura i pressió arterial, que veurem si podem aplicar a la consulta online.

InnoQuant, que ja va participar en l'última edició del MWC, és una companyia instal·lada a EsadeCreapolis dedicada a l'anàlisi de grans volums de dades. Per la seva banda, Effilogics Technologies, que emet certificats digitals, també va assistir al congrés l'any passat.

La fira és l'esdeveniment més important del món relacionat amb les tecnologies per a la telefonia mòbil i té lloc a la Fira de Barcelona, que dirigeix el resident a Sant Cugat Agustí Cordón. Es donen cita 1.900 empreses proveïdores de serveis mòbils, fabricants de telèfons i distribuïdors de continguts, entre d'altres. Deutsche Telekom, eBay, Ford, HTC, IBM i Samsung són només algunes de les companyies més importants representades al Mobile World Congress (MWC).

Més feina per als taxistes
Excel Taxi Sant Cugat, una companyia de taxis de gamma alta amb seu a la ciutat, assegura que els viatgers augmenten un 20% mentre dura el congrés. El seu president, Jordi Musoy, i la seva flota donen prioritat als clients santcugatencs, però omplen forats del seu temps amb viatges a la Fira de Barcelona i a l'aeroport per portar-hi congressistes allotjats als hotels de Sant Cugat.

Jordi Musoy

Quan estem lliures donem servei a clients del Mobile World Congress, però la prioritat és per als clients de Sant Cugat, que confien en nosaltres tot l'any.

Hotels al complet
Els hotels de Sant Cugat freguen el complet de reserves per a la setmana del Mobile World Congress (MWC) de Barcelona, que farà que els set hotels de la ciutat i les seves 600 habitacions estiguin a prop del ple d'ocupació a partir d'aquest dilluns. Durant aquests dies, els congressistes suposen entre un 40 i un 80% dels clients. La forta demanda provoca que el preu de les habitacions es dobli i oscil·li entre els 150 i els 250 euros.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.