El Junior perd davant el Vista Alegre i suma la segona derrota consecutiva

En futbol, el Junior suma la segona derrota consecutiva en perdre (1-3) davant el Vista Alegre en la 22a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els visitants s'han avançat en el minut cinc de partit, però els blau-i-negres han mantingut el resultat fins el descans. En el minut 48 Oriol Cabanes ha deixat el seu equip amb un jugador menys i el Vista Alegre ho ha aprofitat per fer immediament després el segon i poc més tard el tercer gol. En els últims instants Xavi Mayol ha fet el gol del Junior.

El Vista Alegre, un dels millors equips de la categoria, ha demostrat la seva potència des de l'inici i en el minut cinc Jordi Cano ha creuat la pilota per estrenar el marcador amb el 0 a 1. Els locals han provat de reaccionar amb dues tímides ocasions amb dos xuts i els visitants han tingut també un remat en una de les poques aproximacions. A la represa, Oriol Cabanes ha vist la targeta vermella quan tot just s'havien disputat tres minuts i de nou Jordi Cano a la jugada següent ha fet el 0 a 2 després d'una sortida errada del porter del Junior Hippolyte.

Tot i el desavantatge en el marcador i en el nombre de jugadors els blau-i-negres han tirat de fe i en un contraatac han estat a punt de marcar. El Vista Alegre també sortia amb perill, però ha estat en un xut de falta que Jonatan Izquierdo ha enviat un míssil per sentenciar el matx amb el tercer gol visitant en el minut 74. Xavi Mayol ha fet l'1 a 3 quan acabava d'entrar al camp i el Junior ha apretat per intentar fer el segon amb un parell d'ocasions. Els de Castelldefels també han pogut fer el quart, però finalment el marcador no s'ha mogut més i els tres punts se'ls ha endut el Vista Alegre.

El tècnic del Junior, Paco Carballo, destaca el bon rendiment del seu equip tot i la derrota.

Paco Carballo

L'equip sempre ha donat la cara fins i tot jugant amb inferioritat. Hem tingut solidaritat, però el rival és molt bo i han castigat els nostres errors.

El proper partit del Junior serà la setmana vinent al camp del Sant Joan Despí.