El masculí del Patí Hoquei guanya en l'intercanvi de cops el Blanes


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat supera el CH Blanes (7-5) a la 17a jornada de Primera Divisió. Els locals han controlat el primer temps amb una gran efectivitat cara porteria, però en el segon els visitants han trencat el partit i s'han apropat en el marcador tot i que els de Lluís Galbas no s'han deixat remuntar emportant-se la victòria, la vuitena de la temporada.

Els santcugatencs han sabut mantenir el tipus en un matx que en alguns moments, sobretot en el segon temps, ha entrat en un descontrol que no beneficiava als santcugatencs. El primer temps ha finalitzat amb un clar 6 a 2 per als vermell-i-negres, que han estat molt efectius cara porteria, amb tres gols de Pau Gilabert, David Yepes, Bernat Tobías i Eloi Gaspar.

Però en el segon, el Blanes ha començat més ficat en el partit i amb dos ràpids gols del pitxitxi de la competició, Alexandre Cantero, els visitants s'han tornat a ficar en el matx. Un cinquè gol més del Blanes ha donat més emoció a un partit que s'ha tancat amb el gol d'Eloi Gaspar a falta de tres minuts pel final.

L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Lluís Galbas, destaca la dificultat del rival.

Lluís Galbas

Semblava un partit senzill, però es un rival al que li agraden els partits trencats. A la segona han aprofitat que ens ha costat entrar en el partit.

La victòria deixa els santcugatencs setens amb 26 punts i la següent setmana visiten el Dominicos gallec.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.