Les Lectures a la Fresca es consoliden amb un Premi Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Les Lectures a la Fresca han rebut el reconeixement dels Premis Ciutat de Sant Cugat l'any que celebren el seu desè aniversari. Aquestes lectures dramatitzades estan organitzades per Amics de Pedra i Sang.

La primera edició de les Lectures a la Fresca, l'any 2005, es va celebrar a les places de Pep Ventura, Pere San i Magí Bartralot i des de llavors ha comptat amb la participació de moltes veus santcugatenques, com la de Víctor Alexandre, Rogeli Pedró, Gisela Figueres i Glòria Rognoni, entre d'altres. Espais com els Jardins del Monestir i l'avinguda de Gaudí s'hi han afegit en edicions més recents.

La directora de Lectures a la fresca, Dolors Vilarasau, ha aprofitat per demanar per a Sant Cugat un centre de producció de les arts escèniques.

Dolors Vilarasau

Jo no sóc Luther King però he tingut el somni que aquesta ciutat no només fes el teatre que ve de Barcelona, sinó que també tingués un centre de producció amb la qualitat que els artistes es mereixen.
El vano que serveix de programa de les Lectures a la Fresca s'ha convertit en tot un símbol d'aquesta iniciativa. Artistes com Maria Fabre, Adolf i Lluís Ribas han dissenyat alguns d'aquests vanos.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.