Sant Cugat viu les finals d'uns Campionats de Catalunya Universitaris molt repartits


  • Comparteix:

Sant Cugat ha estat la primera ciutat que ha acollit les finals de totes les disciplines que formen els Campionats de Catalunya Universitaris, disputades aquest dijous. Els campions han estat molt repartits, sense un centre que s'hagi erigit en el gran dominador. Això sí, la Universitat de Barcelona (UB) és la que s'ha endut més campionats amb tres, seguida de la Universitat de Vic (UVic) i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que han aixecat dos títols.

En futbol femení, la Universitat de Vic ha superat la Universitat de Girona (UdG), que ha exhibit un bon nivell però que no ha resolt amb encert les finals, acumulant fins a cinc segones posicions en diferents disciplines. En futbol masculí, la Universitat de Lleida (UdL) s'ha imposat a la final a la de Vic. Al futbol sala, els vigatans sí que han sabut vèncer a la final masculina a la Ramon Llull. El centre barceloní també ha caigut a la final femenina, en aquest cas contra la Universitat Pompeu Fabra.

En rugbi, títols per a UPC en nois i UB en noies, en superar a les respectives finals a UdG i UdL. En bàsquet ha arribat l'únic doblet, de la mà de la Universitat de Barcelona, que s'ha desfet en dues ajustades finals dels equips masculí i femení de la Universitat de Girona. En handbol, la UPC ha superat el centre gironí en nois i la URV ho ha fet contra la Universitat de Lleida. Finalment, en voleibol la Universitat Ramon Llull ha guanyat la Rovira i Virgili en categoria masculina i la Universitat Autònoma ha aixecat el seu únic títol en categoria femenina contra la UdG.

Tot plegat ha tingut lloc en la primera ocasió en què una ciutat aglutina les finals de tots els esports. Per això, el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ressalta el valor esportiu de Sant Cugat i destaca el creixement de l'esport.

Ivan Tibau

Tenim més de 40 equips, les 12 universitats catalanes, l'esport universitari està fent un pas endavant. Sant Cugat és una ciutat ferma per a l'esport, hi ha un govern que hi creu molt.

Les ZEM de la Guinardera, de Can Magí, de Jaume Tubau i de la Rambla del Celler i les instal·lacions de l'Escola Europa han estat els escenaris d'aquestes finals, organitzades per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.