La 12a Cantata Infantil enamora el Teatre-Auditori amb 'El Petit Príncep'


  • Comparteix:

La 12a Cantata Infantil ha enamorat el públic del Teatre-Auditori aquest dimecres amb una adaptació musical d''El Petit Príncep'. 565 alumnes de segon de primària de les 11 escoles públiques de Sant Cugat han pujat a l'escenari per cantar un repertori de nou peces inspirades en l'obra d'Antoine Saint-Exupéry que han preparat durant tot el curs a classe de música. Els pares, les mares i la resta de familiars dels infants han vibrat i s'han emocionat amb les cançons interpretades pels alumnes. Cugat.cat oferirà el vídeo integre de la cantata els propers dies. Els interessats ja poden fer-ne la reserva aquí.

La representació musical s'ha fet a partir de la lletra de Jordi Enjuanes i la música de Ricard Gimeno, inspirades en 'El Petit Príncep'. Maia Plana ha dirigit l'obra acompanyada per cinc músics i els professors de música de les escoles participants, que són els organitzadors de la cantata.

Centenars de pares, mares i familiars dels alumnes han presenciat l'actuació. Tots s'han mostrat encantats amb l'obra i amb les cançons d''El Petit Príncep' que han après els nens.

Pares i familiars

L'espectacle ha estat preciós i molt emocionant. / He vist molt entusiasme en els nens i molta preparació per part de les professores.

565 alumnes de les escoles Ferran i Clua, Collserola, Catalunya, Gerbert d'Orlhac, Joan Maragall, la Floresta, l'Olivera, Pins del Vallès, Pi d'en Xandri, Turó de Can Mates i Ciutat d'Alba han actuat al Teatre-Auditori aquest dimecres al matí repartits en dos torns.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.