Sant Cugat decreta tres dies de dol per la tragèdia aèria dels Alps


  • Comparteix:

El consistori decreta tres dies de dol oficial a Sant Cugat arran de les morts de cinc persones vinculades a la ciutat en la tragèdia de l'accident aeri dels Alps francesos. Les banderes de l'ajuntament onegen a mitja asta per la pèrdua de dos empleats de Delphi i una alumna de l'escola Santa Isabel que volava en l'avió amb la seva mare i àvia.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha posat en contacte amb Delphi, que ha perdut en l'accident dos dels seus treballadors per conèixer la situació dels companys i posar-se a disposició de les famílies de les víctimes. També ha lamentat la pèrdua de l'estudiant del centre Santa Isabel, la seva mare i la seva àvia.

Conesa expressa el seu 'condol més sentit' per les víctimes de l'avió accidentat als Alps francesos i ofereix el suport del consistori i de la ciutat a l'empresa Delphi i l'escola. L'alcaldessa ha expressat que tenen l'Ajuntament al costat i s'ha posat a disposició de les famílies 'per qualsevol necessitat que puguin tenir en aquests moments tan difícils'.

En declaracions a Cugat.cat, Conesa ha enviat escalf a les famílies de les víctimes i ha mostrat la seva consternació per un accident que ha trasbalsat la ciutat.

Mercè Conesa

A tota la ciutat tenim un gran trasbals per saber que tenim persones afectades per aquest accident. Donem el condol a les seves famílies i volem transmetre l'escalf de la ciutat en aquests moments tan difícils de passar.

L'Ajuntament ha suspès tots els actes institucionals d'aquest dimecres, dijous i divendres.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.