Sant Cugat recorda les víctimes de l'accident aeri amb minuts de silenci


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha sumat al record de les víctimes de l'accident aeri als Alps, entre elles sis del municipi, amb minuts de silenci davant de l'ajuntament, l'EMD de Valldoreix i la planta de Delphi. Centenars de ciutadans i representants polítics i socials han participat a les diverses concentracions.

Minuts de silenci a la plaça de la Vila
Tres dies de dol oficial, banderes a mig pal i concentració en record a les víctimes davant l'edifici consistorial. Aquesta ha estat la mostra de condol unitària de la ciutat en record, sobretot, de les sis persones vinculades a Sant Cugat. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha reiterat el suport del municipi a les famílies afectades en aquests moments.

Mercè Conesa

La ciutat està trasbalsada. Donem el condol a les famílies de les víctimes. Ha estat un accident tràgic. Una fatalitat.

Tres dies de dol a Valldoreix
El minut de silenci a l'EMD de Valldoreix ha tingut la presència de polítics, treballadors de l'administració i altres ciutadans. En paral·lel, l’entitat ha decretat tres dies de dol oficial al territori i durant aquest temps les banderes de la plaça de Pompeu Fabra, de la plaça de Can Cadena i la de l’edifici de la Brigada d’Obres i Serveis de Valldoreix onejaran a mitja asta.

Cinc minuts a la planta de Delphi
Els treballadors de la muntinacional també han fet cinc minuts de silenci aquest dimecres en record de les víctimes de l'accident aeri als Alps, entre les quals hi havia dos empleats de la planta. Els treballadors de la resta de plantes de Delphi a l'Estat espanyol i algunes d'europees també han fet actes de record pels desapareguts.

El president del comitè d'empresa de Delphi a Sant Cugat, José Antonio Morán, ha parlat en nom de tota la plantilla.

José Antonio Morán

Ningú no pot imaginar el patiment que estem vivint. Mai no pots esperar que un vol acabi amb conseqüències tan terribles.

Per la seva banda, l'Escola Santa Isabel ha optat per fer l'acte de record a l'interior de les instal·lacions.

La llista de víctimes mortals de la ciutat a l'accident aeri dels Alps d'aquest dimarts puja a sis amb la pèrdua d'un soci del Junior Futbol Club, han confirmat fonts de l'entitat a Cugat.cat. El santcugatenc, enginyer de professió, estava vinculat al club com a soci des de feia temps. La direcció del Junior ha lamentat la pèrdua i s'ha solidaritzat amb la família afectada.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.