FS Sant Cugat i Junior faran un minut de silenci per les víctimes de l'accident aeri


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat i el Junior Futbol Club, afectats directament per l'accident aeri, guardaran un minut de silenci en tots els partits que disputin les dues entitats a la jornada del cap de setmana. El matx del cadet del Futbol Sala Sant Cugat i Jesus-Maria s'ajorna perquè un dels integrants de l'equip santcugatenc ha perdut tres familiars a l'accident.

El Futbol Sala Sant Cugat ha emès un comunicat aquest dimecres on diu que 'tota la família del Club Futbol Sala Sant Cugat vol expressar el més sentit condol als familiars i amics de les víctimes pel tràgic accident als Alps'. El club se solidaritza amb la família d'un dels seus jugadors i expressa el suport als familiars i amics. Per aquest motiu aquest cap de setmana tots el equips jugaran amb braçalet negre.

El Junior també guardarà un minut de silenci en memòria del soci que ha perdut la vida a la catàstrofe.

El Mira-sol Baco, l'Handbol Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta també han confirmat que guardaran un minut de silenci en els partits d'aquesta jornada en record dels set morts de la ciutat d'aquest dimarts.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.