La UE Sant Cugat es dilueix en un mar d'errors i perd davant el CN Terrassa

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) s'oblida d'anotar i cau (36-58) contra el CN Terrassa a la 24a jornada del grup 2 de Primera Catalana. Les santcugatenques han tingut serioros problemes per anotar, mentre que les rivals n'han tingut prou amb l'encert en el tir exterior com a arma principal per desfer-se de les santcugatenques.

L'inici del partit ja ha mostrat el camí que prendria. Atacs desorganitzats, poca precisió, pèrdues de pilotes i absència d'encert. Tot plegat ha dut un paupèrrim resultat d'1 a 7 al minut 7, i malgrat que les vermell-i-negres han corregit una mica les prestacions al tram final, això no ha evitat que les de Simón arribessin al final dels primers 10 minuts amb només sis punts.

El segon quart tampoc ha mostrat una millora considerable, però el partit no es trencava perquè el CN Terrassa tampoc no atacava amb solvència. Només en els darrers minuts del primer temps han pres certa distància, que han ampliat a la represa, quan les egarenques han decidit encarrilar el partit. Des del tir exterior, el Natació ha arribat a una diferència de 20 punts que ha adormit el matx.

Els minuts restants han estat apàtics i cap dels dos conjunts ha variat el seu comportament l'enfrontament, definint una còmoda victòria de les de Terrassa. El tècnic de les vermell-i-negres, Germán Simón, creu que ha estat la unió de diferents situacions adverses les quals han provocat el baix rendiment de les seves jugadores.

Germán Simón

Al principi del partit no estàvem jugant malament, però fallàvem. Nosaltres no hem estat agressives en atac.

La UESC atura la ratxa de dues derrotes consecutives i arriba a les vacances de Setmana Santa amb 12 triomfs i 12 derrotes, a poca distància de la promoció de descens.