La inauguració de l'Europeu de Boccia aquesta tarda al pav 2


  • Comparteix:

L'Europeu de Boccia per a paralítics cerebrals dóna el tret de sortida amb la inauguració a dos quarts de sis de la tarda al pav 2 de la Rambla del Celler. La desfilada dels 23 països participants amenitzada pels bastoners de Sant Cugat i diferents grups musicals locals seran els principals actes de la jornada. La competició està organitzada per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i s'inicia aquest dimecres fins dissabte.

La cerimònia estarà presidida per l'alcaldessa, Mercè Conesa, el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, i el president de la federació esportiva catalana de paralítics cerebrals, Carles Muñoz. Prop de 130 esportistes amb paràlisi o lesió cerebral procedents de 23 països buscaran sumar punts per als Jocs Paralímpics de Rio 2016.
La competició, que es disputarà en el pav 3, tindrà les modalitats individual, per parelles i per equips. Sis catalans participen amb l'equip espanyol i entre ells un santcugatenc, Àlex Trullàs. Trullàs destaca la doble il·lusió de poder competir en un campionat d'aquesta magnitud i el fet de disputar-lo a la seva ciutat.


Àlex Trullàs

Si es pot guanyar millor. Com a santcugatenc estic orgullós que la selecció espanyola m'hagi convocat.

L'Europeu mobilitzarà unes 500 persones entre esportistes, tècnics, àrbitres, classificadors, voluntaris i organització.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.