Sort diversa per als espanyols en la 1a jornada de l'Europeu de boccia


  • Comparteix:

La primera jornada de competició de l'Europeu de boccia ha estat la de l'estrena en el torneig del santcugatenc Àlex Trullas que, tot i perdre, ha estat a punt de donar la sorpresa davant una de les potències d'aquest esport, la Gran Bretanya. En la competició per equips, els conjunts espanyols han tingut sort diversa. Aquest dijous es juga la segona jornada amb la disputa de les primeres semifinals.

El primer dia de torneig ha transcorregut amb total normalitat, quatre torns i un total de 46 partits corresponents a les diferents categories establertes, des del matí fins a la tarda.

Una primera jornada en què el santcugatenc Àlex Trullas ha estat dels primers a debutar però sense fortuna ja que ha perdut tant el su primer compromís com el segon de la categoria BC4.

Per equips, els espanyols han recollit resultats diversos destacant els triomfs en BC1 i BC2 davant Noruega i Irlanda per idèntic resultat (7-4).

Les diferents delegacions han lloat l'organització, que després d'aquestes primeres hores de torneig posa a prova tot el dispositiu. Per aquesta raó, el president de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i director del torneig, Carles Muñoz, assegura que estan satisfets.

Carles Muñoz

Com a director del torneig estem satisfets. Tothom està molt content, tot i que encara és d'hora per extreure conclusions.

La segona jornada de l'Europeu arrencarà aquest dijous a partir de dos quarts de deu del matí amb algunes de les semifinals.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.