L'Handbol Sant Cugat imposa la seva defensa i supera l'OAR Gràcia

L'Handbol Sant Cugat masculí guanya l'OAR Gràcia (30-28) a la 27a jornada del grup D de Primera Estatal. Els de Joan Sancho han obert escletxa a l'inici de la segona part gràcies a la seva gran intensitat defensiva i l'han sabut administrar fins al final.

L'Handbol Sant Cugat ha rebut un equip que ja no s'hi jugava res, però que ha plantat cara. En una primera part molt alegre i entretinguda, els vermell-i-negres han fet una petita estrebada a la part final i han dominat el marcador durant els segons 15 minuts. Marc Jordán ha assumit les regnes de l'atac santcugatenc, mentre que Eloi Gutiérrez mantenia la seva bona forma entre pals. Precisament, un canvi de porter a l'OAR Gràcia ha revifat els sabadellencs, que han marxat dos gols a sota al descans (17-15).

Al segon temps, els santcugatencs han sortit amb les idees clares, i han imposat la seva bona feina darrere. L'OAR Gràcia no ha aconseguit marcar fins al minut 5 del segon temps i l'Handbol Sant Cugat ha arribat a marxar de set gols. L'actuació arbitral ha acabat descentrant els dos equips, que s'han queixat amargament de la seva actuació. En ple festival d'exclusions, els santcugatencs han arribat a jugar uns quants minuts 6 contra 4.

Els visitants han aprofitat millor el desconcert per acostar-se al marcador i posar emoció als últims minuts, tot i que no han pogut culminar la remuntada. Durant la segona part, ha debutat Joan Ramírez, porter del Senior B convocat per la baixa de Martí Nicolau, i ho ha fet amb nota, aturant dos dels tres penals que li han llençat.

Joan Sancho assenyala la millora defensiva a l'inici de la segona part com la clau de la victòria.

Joan Sancho

Havíem de pujar una mica la intensitat defensiva per endur-nos el partit a la segona part. Però llavors l'arbitratge ha embolicat el partit i s'ha complicat. De totes maneres, els primers 15 minuts de la segona part han sigut molt bons.

La setmana vinent, els vermell-i-negres visiten el la Salle Montacada a la 28a jornada del grup D de Primera Estatal.