El Volei Sant Cugat perd i ja no depèn d'ell mateix per pujar


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat perd (2-3) davant el Torrelavega en la cinquena jornada de la fase d'ascens a Superlliga i es complica les possibilitats de ser segon quan només resta una jornada. Les vermell-i-negres ja no depenen d'elles mateixes per ascendir i hauran d'esperar les ensopages del Voley Playa Madrid.

El primer set ha començat igualat i amb alternances en el marcador fins que el Volei Sant Cugat s'ha vist sorprès per l'equip càntabre, que s'ha endut el gat a l'aigua per 20 a 25. A partit d'aleshores les locals havien de vèncer en els tres sets si volien sumar els tres punts, i la reacció immediata ha estat contundent per endur-se el segon període per 25 a 17.

El Torrelavega, sense pressió pel fet de no jugar-se res, ha tornat a entrar en el matx i el tercer set ha estat igualat fins que un gran parcial de les visitants les ha tornat a posar per davant en el marcador. El Volei Sant Cugat sabia que ja no podia sumar els tres punts, però com a mínim volia el triomf i amb aquesta idea han tornat a igualar el matx a dos en guanyar clarament el quart set per 25 a 12.

Amb el 2 a 2 el partit s'havia de decidir en el tie break i ja des de l'inici el Torrelavega s'ha posat per davant per tancar el partit i sumar el seu primer triomf en aquesta fase d'ascens. El tècnic del Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, creu que la pressió que tenien les seves jugadores els pot haver passat factura.

Rafa Ruiz

Venir a jugar sense pressió et dona seguretat. En canvi si estàs obligat a guanyar costa més i no hem sabut gestionar-ho. Som un equip molt jove i amb això s'aprèn.




Després del matx la nova junta directiva ha fet un petit homenatge a l'expresident del club, Miquel Martínez.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.