L'Olimpyc deixa escapar els tres punts als últims segons davant el Premià

L'Olímpyc Floresta empata (3-3) amb el Cover Premià després de dominar gairebé tot el partit. Els de Xaloc Rion han anat per davant fins als dos últims minuts, però els maresmencs, molt necessitats de punts, han reaccionat a la part final.

L'Olímpyc Floresta ha començat dominant el partit als primers minuts. Els maresmencs esperaven replegats darrere, però no podien aturar les escomeses florestanes. L'Olímpyc s'ha acostat amb molt de perill, però no ha aconseguit concretar fins que, en una contra conduïda pel porter, Guillem Luid, Edu Garcia ha rematat al fons de la porteria rival. Amb l'1 a 0 s'ha arribat al descans.

A la represa, el Cover Premià ha fet un pas endavant, però tampoc ha aconseguit tancar l'Olímpyc, sinó que ha convertit el partit en un cúmul de xocs al mig del camp i imprecisions. La dinàmica només s'ha trencat quan un jugador del Premià ha vist la segona targeta groga i ha deixat el seu equip amb un jugador menys fins que Rubén Bosch ha perforat la porteria visitant amb una canonada des de l'exterior.

Després del segon gol, els premianencs han posat el peu a l'accelerador i han començat a jugar de 5. Però la següent ocasió clara l'ha tingut l'Olímpyc, a les botes de Rubén Bosch, que ha xutat un doble penal al pal. Immediatament després, el Premià ha marcat el seu primer gol aprofitant el desconcert després del xut. Per acabar de rematar-ho, Gordillo ha marcat amb un xut llunyà amb l'esquerra la diana de l'empat.

El matx ha embogit als últims minuts i Albert Cardona ho ha aprofitat quan faltava menys d'un minut per avançar els florestans en una jugada individual, però l'alegria ha durat poc a Can Llobet. El Premià ha empatat quan restaven vint segons. Ja no hi ha hagut temps per més i els dos equips ha signat taules.

L'entrenador dels florestans, Xaloc Rion, assegura que el partit d'avui és un reflex del què els ha passat durant tota la temporada quan van per davant al marcador.

Xaloc Rion

Aquest partit reflecteix el què hem de millorar. Quan anem per davant al marcador i se'ns posen les coses complicades hem d'aprendre a aguantar la pilota i no només defensar perquè si no els partits es fan molt llargs.

La setmana vinent, l'Olímpyc Floresta visita el CN Sabadell, últim classificat, a la penúltima jornada del grup 3 de Segona B.