El 1r Concurs Mundial d'Idees esprem la creativitat dels santcugatencs


  • Comparteix:

Una trentena d'empresaris i veïns de Sant Cugat han participat aquest dimarts en el 1r Concurs Mundial d'Idees d'EsadeCreapolis, que busca solucions originals per alguns dels principals reptes de la societat. La creativitat sense límits ha estat la premissa per generar una pluja d'idees innovadores sobre temes com la mobilitat, l'urbanisme, la sostenibilitat, les 'smarts cities' i el turisme. Ciutats de tot el món han competit per generar les millors idees, coincidint amb el Dia Mundial de la Creativitat.

Al concurs, hi han participat ciutats espanyoles, colombianes, mexicanes, argentines, marroquines i armènies. Sant Cugat ha estat la representant catalana del certamen amb un grup de treball reunit a EsadeCreapolis.

L'organitzadora de la proposta, la sòcia directora de Globalmed, Concepció Curet, ha convidat els concursants a pensar lliurement i a trencar els esquemes de pensament establerts per aconseguir idees innovadores.

Concepció Curet

Als concursants els demanem que actuïn com a nens i trenquin els esquemes per trobar idees per fer de Sant Cugat i del món una 'smart city'.

Els participants santcugatencs han espremut les seves ments a partir de cinc conferències, dues d'elles a càrrec de treballadors de l'Ajuntament, que han explicat els projectes 'smart city' de Sant Cugat.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.