Els joves s'acosten al llenguatge corporal amb els ritmes de 'Tots dansen'


  • Comparteix:

120 alumnes de primer i segon d'ESO de l'institut Arnau Cadell han protagonitzat aquest dimarts l'espectacle de dansa 'Tots dansen' en un Teatre-Auditori on la majoria de públic no superava els 15 anys d'edat. Durant la funció hi ha hagut un minut de silenci en record al professor assassinat per un alumne aquest dilluns a un institut de Barcelona. Sant Cugat és la primera ciutat vallesana que acull aquesta iniciativa produïda pel Mercat de les Flors, el Consorci Transversal i el Teatre-Auditori.

A ritme de peces de Bach, Darius i Milhaud, els dansaires han acostat el llenguatge del moviment i la dansa a un públic juvenil. El director de l'espectacle, el coreògraf Toni Mira, ha explicat que la iniciativa serveix per introduir la dansa a un lloc on 'ja hi era'. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha posat en valor la proposta i ha expressat el desig que es repeteixi.

T. Mira / S. Pellicer

És una manera de ficar la dansa a les escoles, a un lloc que ja hi era. / Ha estat un tastet del que poden arribar a fer amb els seus cossos. Esperem poder seguir-lo fent.

'Tots dansen', que ha arribat a Sant Cugat després de passar per ciutats com Mataró, Granollers i Barcelona, forma part de les activitats del Dia Internacional de la Dansa.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.