La Diada de Sant Jordi omple de gent i optimisme els carrers de Sant Cugat


  • Comparteix:

La Diada de Sant Jordi ha començat amb un matí marcat per l'optimisme dels llibreters, el bon temps i una forta afluència de ciutadans a les parades instal·lades a la plaça d'Octavià. La venda de llibres i roses a la ciutat ha arrencat a una marxa superior a la d'anys anteriors i s'espera que continuï augmentant durant la tarda. Després de les primeres hores, l'últim llibre de l'escriptor santcugatenc Xavier Bosch, 'Algú com tu', se situa com el gran triomfador de la jornada, seguit d'autors com David Trueba, Albert Espinosa i Sílvia Soler.

El ritme de vendes durant el matí ha provocat que els llibreters visquin la jornada amb optimisme i confiïn en incrementar les vendes de l'any passat. El llibreter d'El Celler de Llibres Ferran Pontón i la llibretera de la Paideia Laura Rodés tenen l'esperança d'acabar la jornada amb millors números que l'any passat.

Llibreters

Sembla que les vendes augmentaran una mica. Esperem que la cosa segueixi així i augmenti el volum respecte els anys anteriors. / De moment la cosa pinta molt bé, tenim bones vibracions.

A banda de parades de llibres i roses, diferents entitats de la ciutat com Cal Temerari, el Sant Cugat Esport i la Coral La Lira s'han instal·lat a la plaça d'Octavià per donar-se a conèixer i compartir amb els ciutadans aquesta jornada festiva. Cugat.cat també està present a la plaça, amb una carpa des d'on emet en directe els seus programes del dia.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.